Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Getuigenissen

Dominiek

kunnen helpen, zoiets dankbaars

Na bijna 15 jaar dienst als directiesecretaresse bij een grote multinational, begon er begin juli een nieuw verhaal voor mij, namelijk datgene wat al langer door mijn hoofd spookte: vrijwilligerswerk in de zorg. Algauw kwam ik in contact met De Klimroos en werd mij de mogelijkheid geboden om binnen de administratie een handje toe te steken. 

Wat me van bij het begin opviel, was de positiviteit en openhartigheid van de collega’s. Het gaf me direct een warme-thuis-gevoel. Al snel keek ik telkens weer uit naar dat moment in de week waarop ik daar kon zijn.

Ondertussen ben ik al 5 maanden vrijwilligster bij De Klimroos. Wauw, wat gaat de tijd snel “when you are having fun”! Het directieteam alsook mijn collega Karen van de administratie beschouwen mij precies al als een echte collega en maken dankbaar gebruik van mijn hulp. Omgekeerd ben ik ook dankbaar dat ik dit kan doen. 

Het voelt gewoon zo goed. Je kan iets betekenen voor iemand en dat geeft voldoening. En zo ook groeit het besef dat je als vrijwilliger altijd een verschil maakt, voor de medewerkers en zo ook (on)rechtstreeks voor de zorggebruikers.