Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Steun onze projecten!

Word Steunlid (doorlopende opdracht)

Om onze organisatie te onderhouden, verder uit te bouwen en om toekomstige activiteiten voor onze zorggebruikers te kunnen faciliteren, is subsidiering helaas ontoereikend. 

Daarom zijn we steeds op zoek naar mensen die hiervoor hun steentje willen bijdragen. Dat kan bijvoorbeeld via een doorlopende opdracht. 

Met een doorlopende betalingsopdracht geef je je bank de opdracht om op een vaste datum - bijvoorbeeld de vijftiende van elke maand - een bedrag te storten op een bepaalde rekening. Zo’n opdracht beheer je volledig zelf en je kan ze dus ook op elk moment zelf aanpassen of opzeggen. De overschrijving gebeurt automatisch op de datum die je bepaald hebt. Je hoeft zelf niets te doen.

Wie hierbij maandelijks 5 euro of meer stort, wordt automatisch Steunlid van De Klimroos. Wij zorgen ervoor dat het geld goed besteed wordt. Daarnaast willen we u graag op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen De Klimroos.

Handig weetje: Voor bedragen vanaf 40 euro per kalenderjaar krijg je een fiscaal attest waarmee je recht hebt op een belastingvermindering van 60 % op het bedrag van de gift. 

Je kan dit normaal gezien bij elke bank zelf online uitvoeren of je kan bij je bank langsgaan met de vraag om dit voor u te doen.
Ziehier alvast onze bankgegevens:

Bankrelatie: 335 0038983 35
IBAN: BE57 3350 0389 8335
BIC: BBRUBEBB

Vermeld hierbij zeker ook: Steunlid van Dienstencentrum De Klimroos.

Heb je hierover vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer ons