Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Heropening Wandelen met Wielen pad en samenwerking Lens op de Mens

17/05/2023

Op 6 mei 2023 werd het parcours ‘Wandelen met Wielen’ - gelegen tegenover onze woonvorm Lindelheide in Pelt én ook in de buurt van de MS-kliniek - officieel heropend in het bijzijn van de burgemeester van Pelt Dennis Fransen, enkele Klimroos-collega's en zorggebruikers en vele sympathisanten. 

De foto’s op het pad werden vernieuwd en zijn een bloemlezing uit de inzendingen van de vorige edities van Lens op de Mens. Dit internationaal fotofestival, gestart in  2017, stelt foto’s tentoon van fotografen over de ganse wereld. Het thema van deze selectie is ‘zorgen voor’: voor mensen, voor elkaar, voor dieren, … 

Tegelijkertijd openden we ook de expositie van Goele Peters en Stefy Geerts, 2 bewoners van Lindelheide bij De Klimroos. In het Trefpunt de Gorten kon men tot en met 14 mei 2023 de expositie van beide kunstenaars bewonderen.

Goele Peters studeerde in juni 2021 af met optie schilderkunst aan de KAMM (kunstacademie Maasmechelen) waar ze met haar werk de juryprijs won! Op de tekeningen van Stefy Geerts zijn haar huisdieren te zien, getekend in pastel met potlood en pen. Op die manier kan ze hun de liefde en het respect geven die ze verdienen. Elk werk vertelt een eigen verhaal dat ze zo realistisch mogelijk weergeeft. 

De foto’s op het ‘Wandelen met Wielen’ pad zijn het hele jaar door te bekijken. Wees dus welkom en laat uw zintuigen u prikkelen met de geluiden en de geur van de natuur, met de schoonheid van de omgeving en het pad, de foto's en de kiosk!  

Hartelijke groet,

De Klimroos