Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Homepagina

Tevredenheid

Tevredenheid

De medewerkers van De Klimroos geven elke dag het beste van zichzelf,  om zo de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Jouw  mening en feedback zijn essentieel voor ons om dit te realiseren.

We staan open voor feedback

De Klimroos gelooft in transparante communicatie en openheid. Loopt iets niet zoals het moet? We moedigen je aan om dit met ons te bespreken! Onze begeleiders en sociale dienst staan klaar om naar je te luisteren, je zorgen serieus te nemen en samen naar oplossingen te zoeken. Jouw feedback helpt ons om onze werking bij te sturen en onze zorg te verbeteren.    

Als bespreken met de begeleiding of de sociale dienst niet lukt, of je vind het te moeilijk, mag je dit ook altijd melden via Klimroos@kli.stijn.be, op het nummer 011/349 150 of via het formulier https://www.klimroos.be/nl_BE/contact

Ben jij tevreden?

Uiteraard horen we het ook graag als je tevreden bent. Geef je leefgroepbegeleiders gerust een compliment. Of deel je verhaal met ons. Jouw succesverhalen inspireren niet alleen ons team, maar ook andere zorggebruikers en families.

Waarderingsplatform 

Sinds kort kan je ook jouw ervaring over de zorg en ondersteuning delen met anderen op het waarderingsplatform. Het waarderingsplatform een initiatief van de Vlaamse Overheid binnen de sectoren jeugdhulp, kinderopvang, sector personen met een handicap en woonzorgcentra. Het platform biedt gebruikers van zorg of ondersteuning een publieke stem. Hun informatie helpt andere mensen kiezen voor een organisatie die het best bij hun wensen past.

Je ervaring met De Klimroos wordt anoniem gedeeld en helpt ons om onze hulp- en dienstverlening te verbeteren. Scan de QR code of ga naar www.waarderingsplatform.be en laat ons weten hoe je onze zorg ervaart!

QR code waarderingsplatform.jpg