Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Position switch

17/11/2020

Dat het bijzondere tijden zijn, hoeft geen betoog.  Vele handelszaken en scholen vielen tijdelijk stil en organisatorisch moesten veel bedrijven hun geplande ontwikkelingen staken omwille van de Coronaperikelen.  Niet zo in De Klimroos!  Onze dynamische organisatie beweegt meer dan ooit tevoren.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Zo ook voor onze directeur Jos Steensels en zijn opvolger Kim Celis. 
Jos was de voorbije 37 jaar een vaste waarde binnen vzw Stijn. Met een groot hart voor goede zorg, (be)stuurde hij De Klimroos tot de warme organisatie die het de dag van vandaag is geworden. Per 1 oktober ll. werd de fakkel doorgegeven aan Kim Celis, die eerder ook al meerdere posities binnen vzw Stijn bekleedde.

“Ik ben gevleid dat ik de kans krijg om De Klimroos mee verder te nemen op het ingeslagen pad van de persoonsvolgende financiering. Deze  warme organisatie met een open cultuur heeft de juiste troeven om samen op zoek te gaan naar het geluk op maat voor al onze bewoners en deelnemers!”, aldus Kim.

Een voorziening runnen is echter teamwerk. Kim is dan ook zéér gelukkig dat hij kan blijven rekenen op een ervaren, hecht en sterk directieteam. Lieve Van de Broek (sociale dienst) en Jasmien Hooyberghs (zorgcoördinator) kennen het klappen van de zweep als geen ander. An Vandijck, als hoofd dagondersteuning, en Werner Welkenhuizen, als hoofd woonondersteuning, vervolledigden sinds kort deze groep van jonge, creatieve en dynamische directieleden.

Deze “position switch” betekent echter niet alleen een grote verandering voor beide directeurs, waarbij de één een versnelling hoger mag schakelen en de ander het woord “vertragen” in de praktijk mag gaan toepassen. Iedereen bij De Klimroos neemt dankbaar afscheid en verwelkomt in volle vertrouwen. Niettegenstaande de moeilijke coronatijd, kan Jos nu met een gerust gemoed op welverdiend pensioen. 

Jos: “Ik heb een groot vertrouwen in Kim en zijn team, maar ook in al onze personeelsleden die in deze tijden het beste van zichzelf geven. En zoals bij elke gezonde organisatie, laat een frisse wind ook weer nieuwe ideeën en perspectieven ontstaan. Ik ben trots en kijk met dankbaarheid terug op een prachtige tijd. Ik zal me altijd zeer verbonden blijven voelen met De Klimroos.”

We wensen Jos veel geluk en plezier toe in de volgende fase van zijn leven. En Kim zullen we met z’n allen ondersteunen in zijn nieuwe functie als directeur van De Klimroos! 

Foto:
Boven vlnr: Kim Celis, Jos Steensels, Werner Welkenhuizen en An Vandijck
Onder vlnr: Lieve Van de Broek en Jasmien Hooyberghs