Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Over ons

Netwerk en samenwerkingsverbanden

De Klimroos streeft naar het realiseren van de best mogelijke zorg. Onze slogan "samen uniek in zorg" geeft al aan dat we dit niet alleen doen. We werken hiervoor samen met verschillende partners. 

De Klimroos maakt deel uit van Stijn vzw, een netwerk van autonome voorzieningen voor zorg voor personen met een beperking. De samenwerking binnen dit netwerk is een grote meerwaarde voor alle aangesloten dienstencentra. Door gezamenlijk overleg, intervisie en een gedragen beleidsvisie worden de afzonderlijke dienstencentra ondersteund én kunnen zorggebruikers beter geholpen worden. Wil je meer weten? Kijk dan zeker op www.stijn.be!

Hiernaast zet De Klimroos sterk in op samenwerkingen binnen de regio. Vanuit de overtuiging dat lokale samenwerkingsverbanden een grote meerwaarde kunnen leveren voor de kwaliteit van leven van onze zorggebruikers, werken we actief samen met:

 1. De kappersschool van St Elisabeth. Wekelijks worden onze zorggebruikers in de watten gelegd door leerlingen van de kappersschool.
 2. Het wassalon. Een sociale tewerkstellingsplaats die de was voor een groot deel van onze bewoners op zich neemt, tegen een democratische prijs.
 3. Door te spreken op lokale scholen, samen met onze zorggebruikers, creëren we naambekendheid en spelen we in op de instroom van stagiairs en personeelsleden.
 4. De gemeente Pelt en de stad Hamont-Achel
 5. Ziekenhuis Noorderhart 
 6. Kempisch Tehuis, een sociale huisvestingsmaatschappij
 7. Sint Kamillus in Bierbeek. Een neuropsycholoog en psychiater ondersteunen ons in de begeleiding van mensen met een NAH.
 8. Kine-ondersteuning
 9. Ondersteuning verpleging
 10. Thuiszorgdiensten
 11. Sociaal huis