Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Over ons

Waarom kiezen voor De Klimroos?

De Klimroos heeft een aantal troeven in huis om kwalitatieve zorg te kunnen realiseren.

Kleinschalige settings 

Door te werken in kleine groepen en op verschillende locaties creƫren we een gevoel van huiselijkheid. Op deze manier kan er echt vraaggestuurd gewerkt worden en kan er gekeken worden naar welke zorg en ondersteuning gepast is voor de persoon in kwestie.

Warme en open cultuur

Werken en wonen in De Klimroos is werken en wonen in een omgeving die erg warm en toegankelijk is. Iedereen werkt samen om het doel te bereiken, met name gelukkige zorggebruikers. Door met elkaar in contact te treden en de communicatie open te houden, worden we samen beter. 

Divers zorgaanbod

Wonen in het centrum of in het groen? Dagondersteuning in groep of liever individueel? Tijdelijk wonen of op zoek naar een lange termijn oplossing? Zo zelfstandig mogelijk wonen of nood aan intensieve ondersteuning? 

De Klimroos bezit over een erg divers zorgaanbod, waardoor het mogelijk is in te spelen op alle vragen die op ons afkomen. Ook wanneer de zorgvraag in de loop van de tijd evolueert, evolueert De Klimroos mee, en gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing voor elke persoon op dat moment. 

Volwaardige studio's 

Door in de meeste woonvormen samen te werken met een sociale huurmaatschappij (Kempisch Tehuis) biedt De Klimroos voldoende ruime en rolstoelaangepaste studio's aan. Ook voor personen die niet in aanmerking komen voor huren binnen het sociaal huurstelsel beschikt De Klimroos over gepaste woonoplossingen.

Meer informatie? Contacteer onze sociale dienst op socialedienst@kli.stijn.be