Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Waarderingsplatform

08/05/2024

Waarderingsplatform

De medewerkers van De Klimroos geven elke dag het beste van zichzelf, om zo de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Uiteraard streven we er voortdurend naar om onze zorg kritisch te bekijken. Om dit te bereiken, is jouw mening van onschatbare waarde.

Jouw mening kan ons helpen om te begrijpen wat we goed doen en waar we kunnen verbeteren. Ben jij tevreden over de goede zorg die je partner krijgt in onze woonvorm? Geniet jou zoon of dochter van een fijne dagbesteding in ons dagcentrum?Heb je suggesties om onze zorg nog te verbeteren? Wij horen het graag!

 

De Klimroos vindt het belangrijk om jou mening te weten, we staan zeker open voor feedback. https://www.klimroos.be/nl_BE/tevredenheid

Sinds kort kan je anoniem je mening delen met anderen op het waarderingsplatform. Het waarderingsplatform is een website waar mensen met een zorg- en ondersteuningsnood ervaringen met elkaar en de zorgverleners kunnen delen. Dit voor organisaties binnen vier sectoren: kinderopvang, ouderenzorg, jeugdhulp en personen met een handicap. 

Het platform wil de zorg en ondersteuning transparanter maken en bijdragen aan zowel de kwaliteit als de tevredenheid. 

De komende twee jaar wordt het platform uitvoerig getest met een aantal organisaties met als doelstelling de werking te optimaliseren en de website gebruiksvriendelijker te maken. 58 organisaties bijten de spits af, waaronder ook De Klimroos! 

Scan de QR code of ga naar www.waarderingsplatform.be en laat ons weten hoe je onze zorg ervaart!

QR code waarderingsplatform.jpg

Downloads

Affiche Waarderingsplatform algemeen_gebroken wit.pdf 178.92 KB
Download